Helvacalı Şehit Samet Keleş İlkokulu
HELVACALI MAH. 6000. SK. HELVACALI ŞEHIT SAMET KELEŞ ILKOKULU BLOK NO: 5 ÇARŞAMBA / SAMSUN

VİZYON

Misyonumuz 1.Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2.Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3.Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4.Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5.İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6.Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7.Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, 8.Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, 9.Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

MİSYON

Tam Gün